2013 m. lapkričio 28 d., ketvirtadienis

December Daily 2013-II

Planai vykdomi. Kaip ir žadėjau šiais metais nusprendžiau sudalyvauti December Daily projektėlyje. Dabar apie tai plačiau:
Tai bus tiesiog mini dienoraštis vienam mėnesiui. Gruodžiui. Kaip žinoma gruodis tai laukimo mėnuo kurio metu visa šeima o įpač vaikučiai ruošiasi ir laukia Kalėdų. Tad šiame dienoraštyje bus būtent sudėtos visos gražiausios akimirkos susijusiomis su Kalėdų laukimu
 O dabar apie patį albumėlį.Jau nuo seniai turiu prisikaupusi visokiausių lipdukų popieriukų ir kitokių niekučių susijusių su žiema ir vis neturėdavau laiko jų panaudoti. Tad štai reportažas ką panaudojau:
Pats albumėlis su visomis įmautėmis ir lapais yra iš Fancy Pants Designs. Nepatiko man jo viršelis tad aptraukiau jį kalėdine medžiagėle kurę pirkau ,,moterų laimėje'' :))))
Šiuo metu kad nepasimesčiau tarp lapų jį susegiau su žiedais bet kai baigsiu pildyti žiedus pakeisiu į spiralę. Mano nuomone -jeigu skylės buvo padarytos spiralei tebūnie taip ir lieka-
Užsegimui panaudota odinis dirželis su sagtele iš ,,Zuterio'' Nežinau kodėl bet dienoraščiui norėjosi kažko kito nei juostelės.
O štai ir mano titulinis puslapiukas