2010 m. rugsėjo 27 d., pirmadienis

Mamos išgyvenimai


 Citata viršuje:
Visa tai, ką sužinojau apie gyvenimą, galiu išreikšti dviem žodžiais: jis tęsiasi.
R. Frost
Aprašymas apačioje:
Gyvenimas bėga ir niekada nesusimastai kas būtų  jeigu būtų.  Ir tik atsitikus nelaimei supranti, koks gyvenimas trapus ir kaip greitai gali netekti sau artimo žmogaus. Reikia džiaugtis kėkviena akimirka su savo šeima. Juk taip svarbu ir tau ir tavo artimiesiems.
Kamilės nelaimė pastūmėjo mane susimastyti ir į viską pažiūrėti kitu kampu. Anksčiau kėkvienas nesusipratimas ar nepasisekimas atrodė kaip didžiulė nelaimė. Deja dabar net nesureikšminu tokių dalykų. Ir vis dėlto pamąstau kas būtų jeigu mašina būtų pavaževusi į priekį nors pusę metro. Tik tiek mažai trūko iki gyvenimo ir mirties. Iki šiol prisiminus tą įvykį suspaudžia man širdį ir norisi dukrelę kuo stipriau prispausti prie krūtinės ir dėkoti dievui, kad aš turiu dar savo mergaitę

Šis darbelis buvo darytas Irmos Peredne konkursui. Konkurso Nr.11 tema yra skrebinti 'lietingas dienas', t.y. ne idealius gyvenimo etapus, skaudžią patirtį, vaikų kaprizus bei ašarėles užfiksuotas nuotraukose.
Šis darbelis tarsi tęsinys vieno iš mano darbelių su kuriuo sudalyvavau Scrapmanijos konkurse. Ilgai ieškojau nuotraukos kol nusprendžiau skrebinti šią. Ją pasidariusi turėjau labai seniai ir ji man reiškia liūdesį, nes tuo metu kai fotografavau ji buvo dar su įtvarais. Skrebukas skirtas mano išgyvenimams. Dėl tam tirų priežasčių nenoriu pasakoti šio atsitikimo, kurį prisimena gal tik senesnės skrebukės.
Dabar šiek tiek apie techniką.
Retai kada apie ją kalbu, bet šiandien pabandysiu. Pagrindinį lapą apkirpau su Marta Stewart skylamušiu.Viršuje esantis laikrodukas tai iš vieno making memories firmos rinkinukų, o apatinį laikrodį iškirpau iš Tim Holtz firmos popieriaus. Didžiojo laikrodžio rodykles ir raktelius gavau išardžiusi jau nebeveikiantį seną laikrodį ir pritvirtinau su brats vinukais. Didžioji M tai BG firmos chibordas nudažytas Distress cracle paint, o kitas raideles išsikirtau su cuttlebugu. Išgyvenimai parašiau su Dymo aparačiuku.Na štai gal ir tiek apie tą techniką. Jeigu kas neaišku prašom klauskit mielai paaiškinsiu.