2009 m. balandžio 5 d., sekmadienis

Aš myliu


Aprašymas:Nuotraukos darytos 2007 metais birželyje Pilviškių kaime pas močiutę. Tada Kamilei buvo 10 mėn.Pavadinimas gimė dėl to, kad Kamilė labai mėgo maudytis basenėlyje. Tiesiog mėgavosi tuo malonumu. Jeigu nepasodindavau į jį tai pati keturiomis į jį įropodavo.

Būdavo tikra bėda. Ar oras šaltas, ar šiltas žiūri, kad jau vaikas lekia pri baseinėlio. Tiesiog nuo mažosios reikėdavo jį dengti.

Technika: Pasirinkau ryškias, sodrias spalvas pagal nuotrauką. Pagrindas tai papras storas geltonas lapas, ant kurio viską ir kroviau. Tagiukus dariau pati ir ant jų (kaip ir pavadinimas)užrašiau paprastu rašaliniu rašikliu.Margas popieriaus lapas tapo baseinėlio tesinys, kartu jis turėjo priminti ir vaivorykštę. Mėlyni lašiukai irgi nuotraukos tąsa. Kad nuotrauką ir lašiukus labiau vienytų prisaksšiau mažų svarovskiukų.Viršum nuotraukos gėlytes štampavau su guminiu štampu suvilgytu į žalią rašalą ir viduriukus papuošiau tais pačiais svarovskiukais. Vietoi saulės panaudojau dirbtinę gėlę ir ją apsiuvinėjau. Ši mintis pasiskolinta iš vienos forumietės darbelio.






O štai ir tos dienos video vaizdelis